Nesodden Velforbund

Nyttige linker Informasjon om Nesodden Velforbund Medlemsinformasjon Vellenes fellesorganisasjon Veiene våre MVArefusjon og veistøtte Medieomtaler Informasjon om vann og avløp Radonmålinger på Nesodden Fellesvelets avis Nyttige linker


følg oss på
facebook

Støtt oss
med din grasrotandel!
Grasrotandelen


tips en venn

Personvernerklæring for Nesodden Velforbund

 

I Nesodden Velforbund er vi opptatt av å beskytte og respektere personvernet i samsvar med EUs personvernforordning (2016/679) av 27. april 2016 (General Data Protection Regulation, GDPR). Denne personvernerklæringen forklarer når og hvorfor vi samler inn personopplysninger, hvordan vi bruker dem, under hvilke omstendigheter vi kan videreformidle dem til andre, og hvordan vi håndterer sikkerheten til opplysningene. Personvernerklæringen gjelder lagring av opplysninger knyttet til medlemskap i Nesodden Velforbund.

 

Hvem er vi?

Nesodden Velforbund er en politisk nøytral paraplyorganisasjon for velene på Nesodden og representerer lokalsamfunnet i forhold til kommunen samtidig som vi ønsker å være kommunens samarbeidspartner. Nesodden Velforbund er bindeledd mellom velforeningene og talerør i spørsmål og saker av prinsipiell betydning og generell karakter. Vi arbeider for at det foreligger et hensiktsmessig avtaleverk mellom velforeningene og kommunen på de områder som er av betydning og interesse for de lokale velforeningene.

Kontaktinformasjon: Nesodden Velforbund, Postboks 119, 1457 FAGERSTRAND. E-mail: kontakt@nesoddenvelforbund.no. Styret er dataansvarlig og behandlingssansvarlig.

 

Når samler vi inn personopplysninger om deg?

Vi samler inn personopplysninger hvis de anses å være av berettiget interesse og for å kunne registrere medlemsdata. Registreringen skal ikke overstige dine personverninteresser. Opplysningene som samles inn er kontaktinformasjon til de enkelte vel. Dette kan innebære lagets navn, navn på leder, lagets nettside, lagets e-postadresse, leders private e-postadresse, og leders private telefonnummer.

 

Hvorfor samler vi inn og bruker personopplysninger?

Vi samler inn og bruker personopplysninger hovedsakelig for å utføre medlemsservice og utsendelser av informasjon.

 

Vi kan bruke opplysningene dine til følgende formål:

Den lagrede informasjonen brukes av Nesodden Velforbund for å kommunisere med sine medlemmer. Dette kan omfatte nyhetsbrev, invitasjon til aktiviteter som medlemsmøter og informasjon til medlemmer av foreningen.

Kontaktinformasjon til de enkelte medlemsforeninger anses som åpen informasjon og blir publisert på våre internettsider www.nesoddenvelforbund.no.

 

Vi ber våre medlemmer om å til enhver til oppdatere kontaktinfo slik at vi har den riktige informasjonen. Medlemsrapport finnes her.
Sende den til oss på e-mail innen utgangen av januar 2019.

 

Personvernerklæringen i pdf-format    >

Til medlemsrapport (word-dokument)    >Nesodden Velforbund representerer ca. en tredel av Nesoddens befolkning.

Nesodden Velforbund, E-mail: kontakt@nesoddenvelforbund.no - Org. nr. 970 994 912