Nesodden Velforbund

Nyttige linker Informasjon om Nesodden Velforbund Medlemsinformasjon Vellenes fellesorganisasjon Veiene våre MVArefusjon og veistøtte Medieomtaler Informasjon om vann og avløp Radonmålinger på Nesodden Fellesvelets avis Nyttige linker


følg oss på
facebook

Støtt oss
med din grasrotandel!
Grasrotandelen


tips en venn

Bestilling av oppfylling av strøsand-kassene.

 

Bestillingsfrist: 10. okt.

 

Rutiner ved bestilling av strøsand:

NB: Det er viktig å overholde bestillingsfristen, da ekstra utkjøringer koster mye og velet må beregne å betale disse ekstrakostnadene selv.
Hvis vinteren blir glatt og sandkassene blir tomme før vinteren er over, prøver vi å få til en samkjøring på etterbestillinger.

SEND BESTILLING TIL OSS PÅ E-MAIL

1. Bestilling:

Vellene/foreninger må bestille strøsand innen en gitt dato for levering til kommende vinter. Bestillinger etter denne dato kan vi dessverre ikke garantere levert med denne utkjøringen og vil da eventuelt bli levert på et noe senere tidspunkt. Dette er etter pålegg fra leverandør og våre egne utkjøringsrutiner.

 

2. Kart:

Kart over område med angivelse av hvor kassene befinner seg må innsendes sammen med bestillingen. Velet må send med nye kart, slik at vi er sikre på at disse er helt oppdaterte. Med bestillingen må det også opplyses om antall kasser som skal fylles og navn på vei.

 

3. Fakturering:

Velforbundet har inngått en prisgunstig avtale med leverandør som fyller alle kasser med strøsand. Velforbudet vil fakturere det enkelte vel/forening.

 

4. Etterfylling:

Hvis det blir en veldig isete/glatt vinter og mange kasser går tomme kan det bli aktuelt med en påfylling senere på vinteren. Vennligst send inn ønske om dette ved behov. Så fort det er mulig vil vi kjøre en påfyllingsrunde på disse.

Sandkasser må det enkelte vel besørge selv. disse kan bl.a kjøpes hos sommerbutikken.no

 


Nesodden Velforbund representerer ca. en tredel av Nesoddens befolkning.

Nesodden Velforbund, E-mail: kontakt@nesoddenvelforbund.no - Org. nr. 970 994 912